mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: OMG ... Kinderkamers om bij weg te dromen!

Hello Mums,  Een kinderkamer moet fun zijn, een eigen speciale droomomgeving.  Een plekje waar je kinderen graag vertoeven.  Waar slapen kinderspel is.  Ik ben altijd opzoek naar leuke maar soms ook exclusieve dingen.  Toevallig kwam ik dit merk tegen: CIRCU!  Over exclusieve kinderkamers gesproken!  OMG!  Je moet sowieso al wat plaats hebben, want de kinderbedden zijn zo speciaal en adembenemend.  Dit VW "busje"  past perfect ik een stoere jongenskamer.  Alles kan je erin terug vinden.  Een bed, bureau, frigo ... Je krijgt echt het gevoel dat je "on the road" bent. Alles is high end afgewerkt. Ze hebben maar een paar key items, maar dan zijn het wel toppers!  Oordeel zelf maar.

Het allerlaatste ontwerp is de SKY B PLANE geïnspireerd op de Disney film "planes"  Ook deze magical creatie is niet zomaar een bed.  Maar een bed om echt bij weg te dromen.

LOVE MUM GRIET

In een nieuw kleedje gezet - BUGABOO CAMELEON3 KITE

Must-have gadget voor een extra veilig gevoel met je kinderen!

0