mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


In een nieuw kleedje gezet - BUGABOO CAMELEON3 KITE

Hello Mums & Mums 2 be!  Ik denk dat vele onder jullie reeds van Bugaboo - Dé kinderwagen
 heeft gehoord en zelfs misschien al één heeft of heeft gehad.

Wie & wat is Bugaboo In 1994 heeft Bugaboo 's werelds eerste modulaire kinderwagen ontwikkeld, zodat gezinnen de wereld met absoluut gemak konden verkennen. Iconisch, innovatief en vol functionaliteit; nog steeds verzekeren deze kinderwagens je van ultiem rijcomfort. Dit familie product bestaat uit vijf kinderwagens: de iconische Bugaboo Cameleon³, de all-terrain Bugaboo Buffalo, de complete urban  Bugaboo Bee³, de convertible Bugaboo Donkey en de Bugaboo Runner, de jogging extensie. Generatie op generatie kan de wereld ontdekken vanuit dezelfde Bugaboo. Ze ontwerpen ze voor dagelijks gebruik, maar ze maken deze om jaren mee te gaan. Bugaboo gebruiken duurzame materialen en kwalitatieve stoffen en schokken worden perfect opgevangen door het soepele veringsysteem. Je stuurt altijd makkelijk met één hand en je kan moeiteloos 360° draaien. Bugaboo heeft een uitgebreid assortiment aan aanvullende accessoires ontwikkeld. Hiermee kan je deze kinderwagens altijd aanpassen aan de veranderende wensen en behoeften van jouw gezin.

Nieuwtje

De Bugaboo Cameleon3 is de iconische kinderwagen, die al generaties lang geliefd is bij ouders over de hele wereld. Deze veelzijdige kinderwagen is geschikt voor elke reis en maakt het gemakkelijk voor gezinnen om eropuit te trekken. Bugaboo geeft ouders de mogelijkheid de wereld in stijl te ontdekken met hun kleintjes. Deze limited edition is ontworpen speciaal voor ouders die op zoek zijn naar iets unieks.

 

 

Vrijheid en beweging zijn altijd de basis van de Bugaboo ontwerpen. Dit inspireerde wederom voor deze limited edition – de Bugaboo Cameleon3 Kite. Een ‘kite’ en vrijheid zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden – zwevend door de lucht, naar een plek waar de wind hem heen brengt. De unieke geometrische print op de belijning van deze kinderwagen is dan ook gebaseerd op de vorm van een ‘kite’.

De vierkleurige binnenbekleding is aangevuld met een zachtgroene stof op de zitting, wieg en zonnekap. Er is een neutraal kleurenpalet gebruikt om het geometrische design te verzachten en een licht en fris design te creëren. Designer Barber Ebbinge omschrijft de inspiratie achter het design als volgt: “Op dit moment zijn er veel geometrische prints te zien op de catwalk en in het interieur, hierdoor raakte ik geïnspireerd voor het design van deze kinderwagen. Ik heb neutrale basiskleuren toegevoegd aan de frisse, moderne look.”

Een handgestikte, vaalzwarte lederlook duw- en draagbeugel en een aluminium onderstel maken het design af. De zonnekap heeft een makkelijk te openen raampje - een speciale toevoeging aan de Bugaboo Cameleon3 Kite - wat het je kleintje mogelijk maakt om de wereld in te kijken en wat de kinderwagen een luchtig karakter geeft. Zij houden ervan om deze limited editions een extra toevoeging te geven.  Designer Barbara voelde dat de zonnekap binnen het gehele designconcept paste en het daarnaast ook nog eens functioneel is omdat het kindje naar buiten kan kijken. Dit is de eerste keer dat Bugaboo een raampje heeft toegevoegd aan één van de kinderwagens.

Als ‘finishing touch’, bevat het pakket een drie-laags katoenen dekentje. Hiervoor is opnieuw de geometrische print toegepast, ditmaal met een subtiele grijze omlijning op een witte fijngeweven stof. De Bugaboo Kite voetenzak, gemaakt van dezelfde zachtgroene stof als de zitting, wieg en zonnekap, is apart verkrijgbaar.

 

Prijskaartje de Kite : 1.159€

Love Mum Griet

Travel: Miami

Interior: OMG ... Kinderkamers om bij weg te dromen!

0