mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel: Miami

Hello mums,  terwijl iedereen van "blogwereld" in Parijs vertoeft voor de Fashion weeks, vlieg ik mijn man achterna naar Miami!  Het is daar nu 11am en 28°.  Ik ben gisteren geland.  Ik heb steeds last van mijn jetlag als ik naar hier vlieg.  Best raar dat de meeste mensen het hebben als ze terug vliegen.  Ik vlieg het liefst vanuit Düsseldorf.  Het is een super aangename luchthaven.  Niet teveel stress en extreem lange wachtrijen.  Alles is vrij goed georganiseerd.  Met kinderen vanuit hier reizen is een aanrader. Het gemis van je kinderen blijft, ook al is dat reizen naar het buitenland een gewoonte geworden.  Deze nacht heeft mijn kleine man bij mij geslapen en heb ik hem extra lang geknuffeld voor ik vertrok.  Ik heb de spiegel vol post-it hartjes geplakt.  Dat maakt hem altijd zo blij.  Gelukkig kan ik rekenen op mijn ouders die telkens als ik voor een week naar USA moet op mijn kinderen komen passen en op mijn dieren.  Voor zowel Thibeau als HC is dit vakantie en een top tijd.  Geen mama gezaag ;-) en iemand die full focus voor ze heeft.

Telkens ik hier kom zijn er nieuwe leuke resto's bij gekomen. Gisteren zijn we gaan eten in DOA op South Beach 2000 Collins Ave..  Een lekkere mix van Asian en Latin American food.  Een aanrader.  We verblijven in Edition.  Een modern jong hotel.  Ook geschikt voor kinderen.  Hier vertoeven veel jonge gezinnen.  Er zijn 2 pools voorzien en het hotel zelf ligt aan het strand.  Dus daar kunnen kinderen ook lekker spelen.  Voor verfrissing kan je genieten van de palmbomen rond het zwembad.

Deze 5 dagen gaan mij goed doen, want van zodra ik geland ben vlieg ik er weer in.  Dan start de verkoop van Mum Of The World weer en zal de nieuwe collectie SS17 in de winkels liggen.  Maar nu ga ik eerst wat lekker verder genieten me time met man.

Love Mum Griet 

 

Lifestyle: Hair trends for kids deze zomer

In een nieuw kleedje gezet - BUGABOO CAMELEON3 KITE

0