mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Hair trends for kids deze zomer

Hello Mums! Kinderen en haar.  Mijn zoon van 3 weet al perfect wat hij wil, dan nog maar te zwijgen over mijn 2 pubers! Nieuw seizoen en nieuwe looks.  Ik heb voor jullie enkele looks bij elkaar gezocht voor zowel meisjes als jongens. Kleintjes en pubers.  Veel opsteken, vlechten en buns voor de meisjes en voor je jongens van surfboy proof tot fashion chic.

Love mum Griet

Zomerkriebels – De sweet like sugar collectie van Bon Air – American Tourister

Travel: Miami

0