mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zomerkriebels – De sweet like sugar collectie van Bon Air – American Tourister

Hello fashion mums, Het duurt niet lang meer voordat de zomer er is. Velen gaan op reis en zoals jullie weten ben ik ook regelmatig in het buitenland te vinden. Een kwalitatief goed, praktisch én stijlvol koffer is belangrijk, maar niet altijd vanzelfsprekend. Vooral het stijlvolle aspect wordt vaak vergeten. American Tourister biedt een uitgebreide selectie reiskoffers en –tassen van goede kwaliteit, die jong, hip en kleurrijk oogt.

De sweet like sugar collectie van Bon Air is de zomercollectie van American Tourister waarbij de koffers een overheerlijk zoet jasje krijgen. Voor deze collectie liet American Tourister zich namelijk inspireren door drie 3 zoetigheden; een ijsje, een suikerspin en de bekende Franse macarons. Daar houden we van toch? Het resultaat zijn deze stijlvolle pastel koffers.

Het is altijd een hele onderneming om goed voorbereid op reis te gaan. Koffers inpakken voor het hele gezin is niet altijd het leukste klusje maar deze pastel gekleurde koffer wil ik maar al te graag inpakken! Daarnaast zijn de zachte pastelkleuren zijn altijd goed te combineren bij een zomer outfit. Summer proof als je het mij vraagt!

De koffers van American Tourister – Bon Air – zijn verkrijgbaar vanaf €99

Love mum Griet

Valentijn

Lifestyle: Hair trends for kids deze zomer

0