mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Valentijn

Hello lovely mums,

Happy Valentine to you all!

  Het is Valentijn; de dag van de liefde. De dag dat je aan je geliefde laat weten hoeveel je van hem houdt. Wij mums vieren Valentijn meestal met ons gezin #guilty. Partners zonder kids vieren Valentijn samen met zijn tweetjes en dit is eigenlijk de essentie van Valentijn #reminder. Ik vind het heel belangrijk dat je op een dag als Valentijn quality time hebt met je partner.

Het hele jaar door draait om de kids en daar genieten we van maar een dag voor ons tweetjes dat is ook even fijn. Je hoort het vaak; het is eigenlijk iedere dag Valentijn toch? Nou, het leven van een moeder is nogal hectisch dus no not really. Valentijn is een tikkeltje commercieel maar wel een goede reminder om stil te staan bij de romance.

Ik ben een echte romanticus!  Ik durf zelfs toe te geven dat ik verslaafd ben aan romantiek en passie!  Van gezellig genieten tot helemaal FIFTY SHADES DARKER!  En ik moet toegeven dat het als mama niet altijd vanzelf sprekend is om er altijd even veel zin en tijd in te steken.  Maar toch is het belangrijk dit in stand te houden voor jezelf en je partner.  Jullie leven mag en kan niet alleen rond werk en de kinderen draaien.  Want dan gaat het fout.  Ga een keer samen wandelen, iets drinken, maak het gezellig thuis en trek eens iets stouts aan.  Mannen zijn meestal niet zo romantisch ingesteld als wij vrouwen, maar zijn vooral praktisch.  Zolang het er maar leuk en lekker uitziet is het voor de meeste mannen al oké ;-)  En dat kan van eten tot sexy lingerie gaan... Maar laten we vandaag toch een beetje extra van elkaar houden.

Let’s celebrate love!

Love mum Griet

New Collection Mum Of The World in stores! Laat de zomer maar van start gaan!

Zomerkriebels – De sweet like sugar collectie van Bon Air – American Tourister

0