mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


New Collection Mum Of The World in stores! Laat de zomer maar van start gaan!

Hello Mums!  De nieuwe collectie van Mum Of The World ligt in de winkels!!! Eindelijk ben ik klaar met uitleveren en ligt de zomer collectie in al mijn trouwe winkels en een paar nieuwe winkels die in mijn zwangerschapslijn Mum Of The World geloven.  Thx!! Ik ben wel een beetje trots op mijzelf.  Van A tot Z is dit mijn kleine baby waar ikzelf zoveel mee groei en leer! Heerlijk!  En weet je wat vooral super is?  Dat ik zoveel positieve feedback krijg van gelukkige mama's 2 be maar ook mama's die net mama geworden zijn.  Het geeft mij gewoon een super goed gevoel dat ik andere vrouwen een leuk gevoel kan geven.  Want mama zijn en worden is heerlijk maar ook vermoeiend soms ;-) Het is een levenswerk! Dus dan mogen we onszelf ook wel eens verwennen en laten verwennen.

Mijn collectie is gebaseerd op mijn eigen stijl en feeling.  Romantisch en toch power.  Zachte tinten waar iedereen zich in kan terug vinden.  En natuurlijk mijn zwarte black beauty's.  Waar kan je gaan shoppen?

 • Tutti e due - Leuven
 • Tutti e due - Heist op den berg
 • Mammies - Diepenbeek
 • Le Debut - Boortmeerbeek
 • Bella Belli - Antwerpen
 • Nine9 - Kontich
 • Nine 2 go - Brugge
 • Nine 2 go - Roeselare
 • Papillion - Ieper
 • Améno - Schilde
 • Entre nous deux - Kuurne
 • 40 weeks - Hasselt
 • The Baby's corner - Nazareth

Love Mum Griet

www.mumoftheworld.com

 

 

Travel: Miami

Valentijn

0