mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: DR. MARTENS x Beavis and Butt-head

Hello Mums,  Wie kent ze niet?! De 2 gasten die in de jaren '90 niet weg te denken waren van het scherm op MTV en waar onze ouders hoopte dat we niet met zo'n gast als date thuis kwamen. :-) En nog steeds duiken ze hier en daar op!  De legendarische metal-loving lunkheads  Beavis & Butt-head! 2 cults slaan de handen in elkaar en brengen een super stoere en grappige  DR.MARTENS als resultaat. Winkelprijs: 175,-  Ik denk dat mijn oudste zoon er wel voor te vinden is!

Mum Of The World Vlog #2 online: Daytona - Maimi

Travel: Miami

0