mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Travel: Miami

Hello mums, Ik ben weer in Miami en het is hier weer zo leuk en zonnig.  Even batterijen opladen en nieuwe ideetjes opdoen.  Maar eerst moest ik nog even tanden bijten vooraleer ik kon genieten van wat rust.  Bij aankomst ben ik vroeg gaan slapen want ik moest  's morgens vroeg opstaan om naar Daytona te rijden.  Een autorit van 4u, maar dat neem ik er graag bij om te gaan supporteren voor mijn man die een race had.  Het was een lange en spannende dag. Na een race van meer dan 4u moest ik nog richting Miami rijden en lagen we pas om 3am in ons bed.

Ik heb een paar leuke nieuwe "eet en drink-spots" en shops. Als je snel en een kleine hap wil met een beetje sfeer en muziek moet je bij SEGAFREDO zijn op Miami avenue. Gewoon lekker op straat en mensen kijken.  Voor een lekkere steak moet je bij STK zijn op Collins Avenue- Miami South Beach.  Vooral maandag is het een aanrader, dan is er muziek en "happy monday deals" zoals een fles magnum Veuve voor 175,-.  En dat is een deal in Miami ;-)   Je moet zeker eens langs One in South Beach gaan het hotel.  Ze hebben een rooftop waar je kan hangen en iets eten 's avonds, maar ook daar moet je reserveren. Naast hotel One is er een super leuke shop met prachtige kleding en vintage Chanel bags @ BIG DROP.   Ik heb daar zelf een paar leuke dingen gekocht, oa. een badpak dat je ook als top kan dragen.

Morgen ga ik opzoek naar leuke uitjes met kids, ik laat jullie snel meer weten where 2 go.  Miami is best leuk om met kinderen te doen.  Persoonlijk zou ik het niet proberen met een kleuter.  De vlucht en jet lag kunnen doorwegen.  Voor tieners is het een ander verhaal en zeker een aanrader.  Met Jetair/ Tui kan je goedkoop en rechtstreeks vliegen vanuit Brussel.

Mijn outfits: PINKO - Bobo Tremelo - Givenchy handbag

Love Mum Griet

Fashion: DR. MARTENS x Beavis and Butt-head

New Collection Mum Of The World in stores! Laat de zomer maar van start gaan!

0