mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Mum Of The World Vlog #2 online: Daytona - Maimi

Hello mums, Mijn 2de vlog staat online.  Ik ben er nog niet helemaal met weg. maar ik laat jullie graag zien met wat ik zoal allemaal bezig ben.  Deze 2 weken zit ik in Miami en was ook even snel in Daytona voor de race van mijn man.  Dat vloggen is echt niet gemakkelijk maar ik probeer er het beste van te maken.  Ook dat komt weer bij op het drukke schema.  Maar ik doe het allemaal zo graag.  Alleen nog wat meer oefenen :-))

Love Mum Griet

https://youtu.be/TKbNVYSzpb8

Interior: Lente kriebels met Gray Label

Fashion: DR. MARTENS x Beavis and Butt-head

0