mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interior: Lente kriebels met Gray Label

Hello Mums, Ik moet eerlijk met jullie zijn dat ik de winter in ons land zo goed als heb overgeslagen door al mijn getravel.  Maar toch met Pasen / Lente in het vooruitzicht begint het bij mij weer te kriebelen.  Ik wil dan steeds aan de "grote schoonmaak" beginnen.  Alles terug lekker in het fris zetten.  Nieuwe plantjes en kleuren maar ook mijn huis herinrichten.  Mijn jongste zoon Henri-Constant is gek op zijn Tipi Tent.  Daarom kan ik elke mama het aanraden. Deze lente komt Gray Label met een vernieuwde, stevigere versie van de Tipi Tent. Perfect voor buiten met zonnig weer of warme nachten, maar ook voor binnen. De Tipi geeft een rustig beeld in de woonkamer, terwijl kleintjes er uren ongestoord in kunnen spelen.

De tent is gemaakt van ecologisch canvas en hout. De hoogte is 1.80 meter. Wanneer de tipi uitstaat heeft deze een diameter van 100 CM.

Gray Label is vijf jaar geleden opgericht door Emily Gray en maakt naam op het gebied van basics voor kinderen van de hoogste kwaliteit. Geen felle prints voor dit merk. Gray Label houdt het graag simpel. De kinderkleding is zacht, comfortabel en praktisch met een recht toe recht aan afwerking.  Zeker eens een kijkje nemen op deze leuke webshop!

 www.gray-label.com

Fashion news: JBC ONTWERPT JAS VAN GERECYCLEERDE PETFLESSEN

Mum Of The World Vlog #2 online: Daytona - Maimi

0