mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Conservenblikken inspiratie

Hello Mums,  Het is al weer een tijdje geleden dat ik een DIY inspiratie blog had gemaakt.  Mijn zwangerschapscollectie Mum Of The World  neemt zoveel tijd in beslag dat ik knutselen bijna vergeet. Ik zat vandaag wat inspiratie bij elkaar te zoeken voor mijn rubriek in Jet magazine DIY voor kinderen toen ik dit leuke en gemakkelijk "werkje" tegen kwam.  Gebruikte conservenblikken terug een leven geven ipv weg te smijten! In de volksmond noemen ze dat recycleren :-) Maar zo mooi en zo plezierig te doen met je kinderen.  Ik toon jullie graag enkele ideetjes die ik oa. heb gevonden op Pinterest. Ik wens jullie een plezierig weekend toe!

Love Mum Griet

Weekendje weg met kinderen ...

Travel: Er op uit met de kids - Everglades Florida

0