mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Weekendje weg met kinderen ...

Toerisme Hasselt introduceert de 48u-kinderkaart

Hi Mums,

Wil je binnenkort een uitje plannen met het gezin, maar je hebt geen idee naar waar je kan gaan waar het ook leuk is om met je kinderen te vertoeven? Kom dan naar Hasselt! Als local heb ik namelijk een interessante tip voor jullie!

In september is Toerisme Hasselt gestart met een nieuwe campagne: ‘Hasselt in 48 uur, tijd om te genieten’. Toeristen kopen een kaart van 19,5 euro, die kaart is 48 uur geldig en er kunnen een 70-tal voordelen mee opgenomen worden. Je krijgt toegang tot alle musea, verschillende attracties, 48 uur gratis hoppen met de bus, voordelen bij horeca en winkels en zelfs de Versuz ;) (hiervoor kan je best een oppas boeken om even op de kinderen te passen als mama & papa de beentjes gaan strekken) ;-)

Vanaf 15 maart lanceert Toerisme Hasselt naast deze kaart ook de 48u-kinderkaart. Ideaal dus voor een uitstapje met het gezin. De kinderkaart kost 3 euro, en de voordelen die hierin opgenomen zijn leunen aan bij de voordelen die we als ouders krijgen. Als je gratis de Japanse Tuin bezoekt, krijgen de kids met hun kinderkaart een zakje eten om de Koi vissen te voederen. Of wanneer je ergens gaat eten waar je een gratis aperitief krijgt, krijgen de kids een ijsje als dessert. Ideaal toch? Morgen woensdag is hier de voorstelling van … Ik laat jullie snel meegenieten van leuke beelden in mijn VLOG!

Wie zegt dat je niet toerist in eigen stad mag zijn? Let’s enjoy Hasselt!

Love Mum,

Griet

Q&A Vliegangst

DIY: Conservenblikken inspiratie

0