mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Grote wasjes kleine wasjes met Soak!

Hello Mums,  Hoe gaat het met jullie?  Lukt het nog met deze wisselvallige dagen?  Laat je niet doen door het weer.  Ik ben gek op winter en herfst dus voor mij is deze periode een eitje.  Ik geloof wel dat het op sommige mensen hun humeur kan werken.  Ik heb daar gelukkig geen last van, maar ik moet ook bekennen door al het gereis dat ik wel voldoende zon krijg tussendoor.Nu de lente en paasvakantie voor de deur staan en veel mensen al even op een zon vakantie gaan moet ik jullie toch van iets handigs op de hoogte brengen.  Speciaal voor jonge mama's maar ook voor mama's met al wat ouder kids.

Hoe handig zou het zijn dat je een klein flesje met een lekker geurtje kan mee nemen op vakantie om je favoriete kledingstuk, bikini, kinderen hun zwemgerief, of delicate baby spulletjes kan wassen zonder uit te spoelen?  Ja je hoort het goed!  Love it, wear it en soak it!  Soak is niet alleen zacht voor je was maar ook voor moeder natuur.

Soak is verkrijgbaar is 6 heerlijk geurende mini flesjes.  Fig, pineapple, rooibos, Yuzu, Lacey en scentless. Mijn favorieten zijn de Fig en Lacey!  Zo lekker!  Het voordeel van Soak is dat je je kledingstuk niet meer hoeft uit te spoelen.  Louter het kledingstuk 15-tal minuten laten weken en klaar is kees.  Soak is vooral bedoeld om al de geurtjes te verwijderen.  Tijdens het inweken worden het vuil en geurtjes geabsorbeerd en vastgehouden door het water.  Je lingerie, baby kleding en op vakantie zelfs je bikini worden chloor vrij ;-)

Ik heb hier een pakketje dat ik mag weggeven!  Willen jullie deze in de wacht slepen?  Vertel mij dan wat je vakantie plannen zijn met Pasen en like de Mum Of The World FB pag. Ik pik na een weekje een gelukkig winnaar uit die met de 6 geurtjes aan de haal gaat!  Share deze post en tot snel!

My story: Opvoeding van een bijna 4 jarige kleuter met pubers

Q&A Vliegangst

0