mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Q&A Vliegangst

Hallo Mums,  Dit is mijn eerste Q&A = vragen en antwoorden.  Ik krijg regelmatig van jullie vaagjes hoe ik bepaalde dingen aanpak enz.  Dus ik heb gewoon besloten om regelmatig een Q&A online te zetten over uiteenlopende thema's waarover jullie vragen hebben.  Mijn eerst Q&A gaat over vliegangst.  Ik ben blijkbaar niet de enige met dit probleem.  Hier zijn mijn tips en antwoorden op jullie vragen.  Als jullie nog andere vragen hebben of thema's willen bespreken als mama, let me know ;-)

Love Mum Griet

https://youtu.be/XIKmdqy9MFE

 

Lifestyle: Grote wasjes kleine wasjes met Soak!

Weekendje weg met kinderen ...

0