mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Beauty: Yes! De zon is daar ...

Hello Mums, Wat een heerlijke dag was het vandaag.  Dat zonnetje geeft je meteen zoveel positieve energie.  Ik had het wel lastiger  deze maandagochtend om op te staan door het zomeruur.  Maar we hebben het overleefd. Het zonnetje gaf mij voldoende energie om er volledig voor te gaan.  De eerste zon kan zelfs nu al best verraderlijk zijn.  Insmeren is echt wel de boodschap na een zonloze winter.  Elke ochtend smeer ik sowieso factor 50 van IKARI  Oké, ik ben wat extreem soms maar ik krijg snel vlekken in mijn gezicht.  Een overblijfsel van mijn zwangerschap.  Dus ik voorkom liever dan te genezen.

Maar ook je kinderen moet je die eerste dagen zon best goed insmeren in het gezicht.  Een baby huidje is zo gevoelig en vooral als ze nog nooit de zon hebben gezien.  Na een de winter zien geven de meesten mensen hun benen licht bij de eerste zonnestralen.  De weerkaatsing is soms niet te harden.  Een goede tip, smeer 1 à 2 keer per week bruinen zonder zon op je benen.  Doordat ik vaak in het buitenland vertoef en daar vaak de zon schijnt is dit bij mij reeds een gewoonte geworden.  Maar de juiste creme of spray vinden was een lange zoektocht.  Sommige werden oranje, sommige gaven af op mijn lakens, sommige gaven strepen enz.  Mijn favoriete zonneproducten zijn wel die van AUSTRALIAN GOLD Niet allen de geur is heerlijk maar de textuur en resultaat zijn goed.  Ze hebben nu ook de "bruinen zonder zon" spray voor je benen.  Mega handig, super goed en  mooi van kleur.  Ik heb mijn nieuwe zomervriendje gevonden. ;-)

Wat ik ook altijd doe is een paar druppeltjes van de nieuwe LANCASTER 365 SUN KISSED DROPS bij mijn dagcrème voegen zodat mijn gezicht een gezonde tint krijgt als ik een dagje zonder make-up wil lopen ;-)  Dit product is nieuw en pas eind maart verkrijgbaar.

Dit zijn mij eigen geteste beauty tips voor die eerste zonnige dagen te trotseren met een gezond tintje en voldoende bescherming voor je gezicht. ;-)

Love Mum Griet

Event Vingino jeans in Antwerpen

My story: Opvoeding van een bijna 4 jarige kleuter met pubers

0