mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Event Vingino jeans in Antwerpen

Hello Mums,  Eindelijk weer weekend en de start van de Paasvakantie.  Afgelopen week was ik te gast samen met tal van andere bekende mama's op het VINGINO JEANS event in Antwerpen.  Het was een gezellige styling namiddag met verschillende workshops waar kinderen aan konden deelnemen.  Vingino is een Nederlands jeans label voor jong en oud.  Wat nieuw is, is dat ze nu ook mini's in hun assortiment hebben.  Zo schattig.  Vingino is stoer en kleurrijk en heeft ook voor Teens een leuk assortiment T-shirts en sweaters.  In mijn vlog #6 van deze week kan je mee genieten van sfeerbeelden.  https://youtu.be/-bAgNJTRlYI

Kids & shoes

Beauty: Yes! De zon is daar ...

0