mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Kids & shoes

Hello mums, Genieten jullie ook van het heerlijke lente weertje?  Over enkele dagen vertrek ik naar het buitenland voor de eerste Nascar race van mijn man en dit samen met mijn kids!  Heerlijk genieten van zon en PK's! Tussendoor probeer ik nog wat te shoppen voor mijn zonen.  Nieuwe summer shoes en sneakers.  Een webshop waar ik regelmatig een kijkje neem voor mijn kids is BENT En daar heb ik steeds keuze uit leuke schoenen voor boys & girls. Ik heb nu deze leuke schoenen gevonden voor mijn 2 boys! En ze matchen zelfs.  De kleinste wil steeds wat de oudste heeft maar de oudste wil niet meer wat de kleinste heeft :-)  Maar toch vinden ze deze sneaker beide VET COOL. Oef!

www.bent.be

Love Mum Griet

Lifestyle: Young Ones - Jet Magazine

Event Vingino jeans in Antwerpen

0