mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Young Ones - Jet Magazine

Hallo Mums,  Hoe lukt het bij jullie met de Paasvakantie? Ik verblijf momenteel in Valencia met de kinderen voor de start van het Nascar race seizoen van mijn man.  Maar ondertussen blijven we ook werken.  Zoals jullie misschien al wel weten heb ik een rubriek "Young Ones" in Jet Magazine.  Speciaal voor die jongeren onder ons. Van Baby tot teenagers, van mode tot gezellige uitstapjes.  Deze week staat Pasen een beetje centraal in "de jet".

Love Mum Griet

New Vlog Onlie! #7

Kids & shoes

0