mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Citytrip: Met kinderen naar Valencia

Hello Mums, Ik ben van een gecombineerde "vakantie" aan het genieten.  Toeval is dat de paasvakantie samen valt met de eerste Nascar race in Valencia.  Dus neem ik mijn kinderen gezellig mee voor een citytrip gecombineerd met de eerste EU Nascar race.  Vooral de jongste van 4, Henri-Constant kijkt uit naar de race.  Voor de grote hoeft het allemaal niet zo, maar ze pikken graag een paar dagen zon en zee mee. Valencia is een super leuke citytrip en zeer kindvriendelijk.  Er is zoveel te beleven en als ouder kan je genieten van mooie architectuur en lekker eten.  De kids kunnen hun hart ophalen tijdens de aangenamen temperaturen, zee, strand en leuke parken en zelfs aangepaste cultuur uitstappen voor kinderen zoals Oceanografic en de prachtige gebouwen van architect Calatrava waar altijd iets te beleven valt.  Nu kan je gaan kijken naar een tentoonstelling in 4D van dino's.  Perfect voor mijn mini die nu in zijn dino fase zit.  Valencia staat bekend als de meest fiets vriendelijke stad van spanje.  En terecht.  De meeste hotels verhuren fietsten waarmee je de stad kan gaan verkennen.  Ik zou je sowieso het park aan de gebouwen van Calatrava laten verkennen.  Dit was vroeger een kanaal dat nu droog ligt.  Het is zo mooi met verschillende interessante stops voor kids en ouders.

Volgende week post ik een vlog over mijn citytrip in Valencia waarin je alles perfect kan volgen.  In de oude stad moet je ook zeker een kijkje gaan nemen.  De vismarkt is zeker een aanrader de smalle straatjes zijn gewoon prachtig.  Mij kinderen waren gek op een "late" namiddag snack en in Spanje zijn dat natuurlijk Tapas.  Kroketten met ham zijn een aanrader.  We zijn letterlijk maar 2 dagen naar het prachtige strand van Valencia geweest.  Er is zoveel te beleven. Las arenas is de reden waarom mensen naar het strand komen.  Wij verblijven in Hotel Santos Las Arenas op de beach.  Er is zoveel te beleven en op 7 min zit je aan de prachtige gebouwen van Calatrava.  Hotel Primus is ook een aanrader trouwens en zeer kindvriendelijk.  Ook hier hebben ze een zwembad en spa en verhuren ze fietsen voor ouders met kleine kids.

Valencia is dus echt wel een aanrader met kids.  Maar we zijn hier natuurlijk niet alleen voor het mooie weer maar ook voor de eerste Nascar race van het nieuwe seizoen.  De eerste race was niet goed verlopen.  Anthony heeft een aanrijding gehad met een andere piloot.  Het was volledig de fout van zijn tegenstrijder! Dus zijn motor en ophangingen waren naar de BOM. Door het verlies van gisteren moest hij vandaag achteraan van start gaan.  Maar hij was goed en de auto was goed.  Van 26 naar 4de plaats!  Dus ik ben terecht trots op mijn snelle man! Vanavond gaan we nog even nagenieten met ons twee in een leuk restaurant / Club op de beach en morgenvroeg om 6am hebben we onze vlucht terug naar België.  Dan start mijn werkweek meteen van zodra ik ben geland. Mijn kinderen gaan dan enkele dagen naar mijn ouders zodat ik even full power kan doorwerken aan mijn nieuwe collectie van Mum Of The World.

Love Mum Griet

Bday Henri-Constant

New Vlog Onlie! #7

0