mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Bday Henri-Constant

Hallo Mums,  Het is weeral vrijdag.  De dagen vliegen hier voorbij.  Ik ben net in mijn zetel geploft na een drukke werkdag.  Mijn kids zitten in de zetel samen naar The Voice Kids.  Dus ik neem even snel te tijd om eindelijk HC's Bday met jullie te delen.

HC is 4 jaar geworden.  Een echte grote stoere jongen is hij geworden.  Hij haalt echt veel grappige streken uit, waar ik probeer serieus onder te blijven.  NOT!  HC is een vrolijke jongen met een pittig kantje.  Dit jaar heeft hij actief mee naar een thema gezocht voor zijn feestje.  Hij is helemaal into Dino's.  Ik heb geprobeerd om alles zelf te maken van tafel versiering tot muffins.  Aan de taart durfde ik mij niet te wagen maar daar heb ik last minut de hulp in geroepen van KOKOZI in Hasselt.  Een super gezellig huisje waar je heerlijke yoghurt ijsjes kan eten en oa. overheerlijke muffins.  Via via ben ik daar terecht gekomen en ze zagen het meteen zitten :-)  Nogmaals een dikke merci om mij last minut te helpen.

Voor mijn DIY ben ik inspiratie gaan zoeken bij Pinterest.  Zoals de dino's op de snoeppotten in het goud, cupcakes, glazen potten die ik heb gevuld met mos, vetplantjes en dino's, ....  Voor de leuke bekertjes, rietjes, slingers en bordjes ben ik bij De kleine Zebra Echt super wat je daar allemaal kan vinden om je kinderfeestje te pimpen.

Natuurlijk kan ook kinderanimatie niet ontbreken.  Vorig jaar heeft hij kennis gemaakt met een heuse goochelaar in Spanje. En die was best eng.  Maar voor HC is niets te eng.  Hij griezelt graag.  Dan zegt hij spontaan: spannend hé mama ;-)

Ook een mega cool dino springkasteel was er ... Lekker handig dat je buren de mensen zijn van huppeldepup zijn waar je steeds terecht kan voor super coole springkastelen en andere animatie.  Het feestje was een succes en daar doen wij mama's het echt wel voor! Die rode wangen van vermoeidheid en grote smile of tranen omdat het feestje gedaan is ;-)  Op het einde van het feestje konden alle kinderen een grote dino adopteren om deze thuis goed te verzorgen.

Dit was HC zijn feestje, een dag om niet te vergeten.  Hopelijk kunnen jullie hier misschien leuke inspiratie opdoen.  Fijn weekend iedereen en tot snel.

 

Love mum Griet

 

Interview: Power mum & styliste Lonneke Nooteboom

Citytrip: Met kinderen naar Valencia

0