mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Copy the style: Mum Beyonce

Hello mums,

Het is bijna moederdag.  Ik heb de indruk dat moederdag met de jaren feller "in" is.  Of is het omdat ik er meer op let.  Zoals jullie waarschijnlijk al wel weten is Beyonce, alias Queen B zwanger.  En ze straalt echt.  Deze foto poste Queen B enkele dagen geleden in real Gucci style.  Toen ik deze foto zag dacht ik meteen aan mijn Laura kleedje van Mum Of The World.  Alleen is mijn kleedje uit de collectie iets "prijsvriendelijker" ;-)  Ik heb voor jullie een fleurige "copy the look" gemaakt om stijlvol jullie moederdag te vieren. 

Love Mum Griet

Real Life: Bijna moederdag

Interview: Power mum & styliste Lonneke Nooteboom

0