mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Real Life: Bijna moederdag

Hello Mums,  Dit weekend is het moederdag weekend.  Vandaag share ik graag 3 dingen die ik niet had verwacht als ik voor de 2de keer mama werd.

  1. Mijn eerste zoon is echt het meest gemakkelijk kind altijd geweest dat er is.  No stress No drama.  Mijn 2de daarin tegen heeft echt een pittig karakter.  Als ik ouders op de luchthaven zag of een mama in een winkel met een lastig kind, dat zich op de grond smeet als hij/zij zijn/haar zin niet krijgt dan dacht ik ... OMG nooit bij mij.  Ahwel, ik heb het ook vlaggen.  Ne grondplakker.  Ik laat hem wel gewoon liggen en hij volgt vanzelf wel.  Geen aandacht geven die kuren.
  2. Emo kikker ben ik geworden.  Bij Thibeau kreeg ik vliegangst en bij HC Ski angst.  Als ik dingen op TV zie die gevoelig liggen dan begin ik al te tranen.  Ik ben zo een watje geworden.  Ik ben gek op drama series op Netflix - films in de cinema enz.  Ik voel met mijn vriendinnen mee en vrienden, terwijl ik het al druk genoeg heb.  Maar mijn kinder maken mij zoveel rijker, gelukkiger en krachtiger dan eender wie.  Ik besef dat dit gewoon voor mij het ultieme geluk is, ook al krijg ik er grijs haar van.  Het mama leven, ik zou het nooit nog willen missen.
  3. Bij mijn eerste zoon was ik anti alles wat commercieel was.  En nu heb ik zoiets van,als jij een star wars brooddoos wil krijg je die.  Of die onderbroeken van Paw Patrol?!  Doe maar.  Raar dat je eerste strenge en korter werd gehouden dan je 2de.

Hoe zit het bij jullie? Welke funny dingen ervaren jullie tijdens het moederschap?

 

Healthy: Van Hobby tot ...

Copy the style: Mum Beyonce

0