mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy: Van Hobby tot ...

Hallo Mums,  Mijn oudste zoon Thibeau (15) is sinds enkel maanden heel hard aan het sporten.  Wat gestart is al hobby is nu "echt".  Dit weekend koerst hij z'n eerste wielerwedstrijd in Gingelom bij de nieuwelingen.  Eerlijk ben ik best zenuwachtig.  Waarom?  Omdat wielrennen toch niet zonder gevaren is.  Ik mag er niet aan denken dat hij een val maakt.  Typisch mama's zeker.  Overbezorgd.  Ik ben echt wel trots op hem hoe hij op een korte tijd zo is vooruit gegaan als tiener.  Hij reageert duidelijk zijn puber kuren af op zijn fiets.

Wat als het echt serieus gaat worden al dat fietsen?  Dat is natuurlijk een jongens droom van vele ... Ik laat hem gewoon zijn ding doen.  Het is per toeval dat hij hier mee is gestart.  En blijkbaar wil hij er echt wel voor gaan.  Sporten is gezond, dus ik laat hem maar doen.  Als mama kan je dan weer dagen en uren staan wachten, kijken en aanmoedigen ;-)  Maar dat doen we graag als je kinderen maar gelukkig zijn.  Alleen is het puzzelen.  Maar dat is een probleem waar vele mama's mee worstelen.  Nu maar hopen dat mijn man zijn racen niet samenvallen met mijn zoon zijn wielerwedstrijden.  Er gaat er dan eentje niet echt gelukkig zijn.  Of mss net wel, rust!  ;-)

Vandaag is het prachtig weer en dan is een goede sportbril echt wel van belang.  Ik heb deze van Julbo gevonden voor Thibeau.  Die hij nu draagt is het model AERO.  Voelt ligt aan en panoramisch view.  Een stevige en grip en een 3D neus fitting.

Love Mum Griet

Interview: Power mum Liz Pilgrim van Maternity Buyer

Real Life: Bijna moederdag

0