mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Interview: Power mum Liz Pilgrim van Maternity Buyer

Hello mums, Regelmatig stel ik jullie graag voor aan mama's over de wereld. Een tijdje geleden ben ik in contact gekomen met Liz Pilgrim , een mama uit Londen met een passie voor het leven en haar werk. Met een paar korte vraagjes stel ik Liz graag aan jullie voor.

1) Vertel me wat over jezelf?

In 2003 begon ik een bekroonde kraam- en babyhandel, net voor mijn dochter Tallulah geboren werd. Ik had mijn winkels meer dan 10 jaar maar om verschillende redenen besloot ik met mijn winkels te stoppen  (rellen van Londen die de winkel vernietigde en de economische neergang) en werd ik een "Maternity Buyer". Ik heb door de jaren heen een uitgebreide database van klanten opgebouwd.  En ik heb de kans gekregen mij te specialiseren in zwangerschaps- en babymerken.  Ik ben getrouwd met Nick, heb 2 kinderen een jongen en een meisje - en werk vanuit mijn thuisbureau in West-Londen.  Door de jaren heen heb ik een goed evenwicht gevonden tussen mijn werk en het gezinsleven.   

2) Hoe kwam je op het idee MaternityBuyer.com op te starten?

Als je meer dan 10 jaar inkoper bent geweest, zou ik een site zoals Maternitybuyer.com super nuttig vinden - vol met nieuwe lanceringen, trends, functies en nieuwe en interessante merken op één plaats  

3) Ik heb gezien dat je een "virtuele" showroom hebt gelanceerd, kun je er iets meer over vertellen?

Het idee van mijn virtuele groothandelshowroom is dat kopers kunnen bladeren, zowel gevestigde als nieuwe, hun websites kunnen bezoeken, lookbooks en afbeeldingen op een gebruikersvriendelijke manier kunnen bekijken. De koper kan meer informatie aanvragen, vragen om een afspraak te reserveren of een bestelling te plaatsen. De merken betalen een jaarlijkse vergoeding om te worden vermeld en er is geen commissie in rekening gebracht.  Super handig als aankoper en startende ondernemers.

4) Waarom zouden merken zich moeten aansluiten?

Mijn idee is super positief onthaald geweest bij merken als Seraphine, Tiffany Rose en Storksak, die het potentieel van wat ik probeer te doen, herken, Ik geloof echt dat ik nieuwe en gevestigde merken kan helpen. 

5) Wat zijn uw toekomstplannen?

Ik wil de showroom vergroten en mogelijk meer functionaliteit bieden, Mijn concept is tot hier toe zeer positief onthaald geweest.  Ik heb zelfs de "West London Business Award" voor Creative & Media Business 2017 eerder dit jaar gewonnen. Ik was trots dat mijn onderneming werd erkend door mijn zakelijke collega's in Londen en hoop dan ook om mijn bedrijf uit te breiden en te groeien. 

Liz Pilgrim is redacteur van maternitybuyer.com

Beste Liz, bij deze wens ik je dan ook zeer veel succes in alles wat je onderneemt.

Beauty: Plastische chirurgie

Healthy: Van Hobby tot ...

0