mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Healthy: Voedingssupplementen

Hello Mums,

We worden allemaal ouder en dat voel je vroeg of laat.  Een gezonde levensstijl is belangrijk.  één maal de 35 gepasseerd dan heb je echt wel voedingssuplemeneten nodig.  Waarom?  In onze voeding zit al lang niet meer wat er hoort in te zitten.  Vitaminen en bouwstoffen.  Als ik van USA terugkom is het sowieso +2kg.  Waarom?  Omdat er alleen nog maar hormonen  in al dat eten en zelfs kraantjeswater zit.  Een vriendin van mij in USA heeft kanker en mag gewoon gewoon geen "tap" water drinken door de hormonen. Soit, we zijn hier nu in België en ik neem duidelijk soms USA gewoontes mee naar huis.  Maar keer het of draai het ... Soms zijn voedingssupplementen wel handig om tekorte aan te vullen.

Ik gebruik sinds kort de zuivere supplementen van PURE  Encapsulations. Zowel ik als mijn oudste zoon voor zijn sportopleiding, wielrennen.  We voelen er ons gewoon goed bij.  Geen kleur- en smaakstoffen.  Geen fructose en geen lactose enkel zuiver supplementen.

Ik gebruik de Alkalisch poeder voor herstel van het goede zuur - base evenwicht van mijn lichaam. Elke ochtend in mij fruitsap of smoothie en klaar is kees. In het begin schrok ik even van de zoute smaak en dacht ik dat ik iets fout deed.  Maar die smaak komt door de puurheid van het product.  Nu ben ik het gewoon en is het alsof ik elke dag mijn borrel zeewater binnen krijg. ;-) "Alles went, behalve ne vent".   De CoQ10 gebruik ik voornamelijk voor meer energie.  Het is bewezen dat vanaf je 30st hiervan de natuurlijke aanmaak afneemt.  Ik heb daar weinig last van want ik denk dat ze door mij de duracell konijnen hebben uitgevonden.  :-) Maar toch, soms weegt alles door. Vooral als je tegen 100 P/h leeft.

De juiste producten vinden bij je lichaam kan soms een zoektocht zijn.  Ik heb al veel geprobeerd en bij deze krijg ik geen uitslag of zwaar gevoel. Maar elk lichaam reageert natuurlijk anders...

Ga opzoek naar de juiste producten die bij je lichaam passen.  Soms is het even zoeken, maar eens je de juiste hebt gevonden dan zal je na 3 maanen het verschil voelen.  Doorzetten is de boodschap.

Van welke producten zijn jullie tevreden?

Love Mum Griet

 

Guest editor voor CIZZO

Zomerse hitte doorstaan tijdens je zwangerschap

0