mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Guest editor voor CIZZO

Hello Mums,  Deze week ben ik Guest editor bij CIZZO Ik breng een stukje over opvoeding van mijn eigen kroost :-) Neem zeker eens een kijkje bij CIZZO.  Hier heb je al een kleine intro.

Love Mum Griet

GUEST EDITOR: GRIET VANHEES

Hallo iedereen!

Mijn naam is Griet en ik ben mama van 3 kinderen. Ik werk fulltime aan mijn eigen zwangerschapscollectie van Mum Of The World en neem ook de opvoeding van mijn 3 schatten ter harte. Zoals velen heb ik een nieuw samengesteld gezin. Ik ben voordien nooit getrouwd geweest en mijn man ook niet, maar we werden beiden op jonge leeftijd al mama en papa. Soms lopen dingen niet zoals je hoopt. Zo had ik er nooit van gedroomd mijn eerste zwangerschap alleen te moeten beleven, laat staan om alleen te bevallen.

Motherhood: Mijn 5 tips om werk en gezin te combineren.

Healthy: Voedingssupplementen

0