mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


DIY: Afscheid van een top juf of meester

Hallo Mums,  Het is bijna weer zover.  Het einde van het schooljaar staat weer te loeren achter de deur.  Nog een dikke week examens en dan uitbollen.  En voor de mama's met kleuters is het nadenken geblazen, hoe die lieve juf of meester te bedanken om hun kleine spruit te helpen vormen.  Henri - Constant gaat nu naar het 2de kleuterklas naar meester Tom maar heeft 2 jaartjes bij Juf Christel gezeten in de muizen & poezen klas.  Henri is zo vooruit gegaan en is een super lieve kleuter.  Af en toe heeft hij een deugniet moment, maar dat maakt hem net zo om op te eten.  Kleine duivel streken maken hem zo schattig als een engeltje ;-)  Ik kan hem wel heel de dag kussen en opeten. Bijten in z'n billen en wangen.

Maar wat geef je nu aan een juf/meester die een heel jaar voor je spruit heeft gezorgd.  Ik heb mij laten vertellen dat juffen & meesters graag zelf geknutselde dingen krijgen van hun "studentjes"  Dat zouden ze persoonlijker vinden.  Een bos bloemen of een lekkere gin of wijntje om na het schooljaar te ontspannen zouden de meesten ook wel appreciëren ;-) Wat ik begrijp na zoveel lawaai en drukte. Ik kan HC al na 1 dag achter het behang plakken.  Hoe zou je als juf/meester voelen met 20 kinderen 5 op 7 dagen :-))) Ik denk dat vele wel een fris drankje met een lichte touch kunnen gebruiken tijdens de zomervakantie.

Ik ben aan het twijfelen tussen deze 2 leuke ideetjes voor HC zijn juf.  Een gepimpte paraplu of slippers.  Dit kan je natuurlijk met de hele klas ook doen.  Je hebt alleen een paraplu nodig die je bv. bij H&M kan halen en handverf waarmee je een handdruk van je kleine spruit - of al de kindjes uit de klas kan laten zetten met de namen erbij.   Maar je kan zoveel meer leuke ideetjes terug vinden op Pinterest.  Je moet zeker maar eens een kijkje gaan nemen.

Lieve Juf,

Het waren 2 fantastische schooljaren en een hele  eer dat HC bij u bij de muizen & poezen heeft gezeten.  Hij kwam elke dag met een smile thuis.  Hij heeft je gemist toen je even afwezig was.  Hij vertelde dagelijks vol enthousiasme wat hij gedaan had die dag.  Maar hij verzweeg even hard zijn streken die hij had uitgehaald.  Oa. het willen kussen van de klas goudvissen.  Juf hij bedoelde het goed, hij wou ze maar een kusje geven ;-)  Hij gaat vol goede moed en een gelukkige poes naar de giraffen klas van meester Tom.  En daar zij wij je enorm dankbaar voor.  Een eerste kleuterklas is een grote stap voor vele kinderen en ouders.  1 vd belangrijkste klasjes uit een kleuter zijn/haar leven.  Thx om zo'n goede, geduldige en consequente juf te zijn.  HC Loves You!

Thx Griet

 

 

Lifestyle: Snel gefikst!

Motherhood: Mijn 5 tips om werk en gezin te combineren.

0