mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Lifestyle: Snel gefikst!

Hello Mums!  Wat een warmte buiten hé!  Onmogelijk fris te blijven als je geen airco in de buurt hebt.  Het is er nu niet meteen het weer voor maar je huis netjes en proper houden moet ook gebeuren. Zeg maar bye bye tegen Tante Kaat en zeg HALLO tegen deze 2 stijlvolle gasten Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde. Ze duiken vaker en vaker op in de media.  Noem ze de "nieuwe" man.  Ze weten op vele vuile vaagjes het antwoord ;-).  Ze verzamelden in dit leuke boek een uitgelezen selectie handige tips & weetjes om thuis het leven aangenamere maken.  Daar droomt toch elke vrouw van ;-)  Zelfs ik heb nog zoveel bij geleerd na het doornemen van dit leuk bijbeltje.  Zoals hou je badkamer proper met een stukje fruit of bv. bedplassen bij kleine kinderen en strooi geen zout op wijnvlekken maar cava of champagne ... Bij dit laatste heb ik toch mijn twijfels of ik dit over het tapijt zou kappen, toch liever in mijn glas.

Bij Standaard Boekhandel vind je sinds enkele weken een limited edition van ‘Snel gefikst’, de huishoudbijbel van WASBAR-oprichters Dries Henau en Yuri Vandenbogaerde boordevol tips & tricks voor in en rond het huis. Bij de speciale editie krijg je gratis een retro blikken doos met vintage kuisproducten van Starwax The fabulous, die je handige trucjes verklappen uit grootmoeders’ tijd. Daarin vind je bovenop het boek ‘Snel gefikst’ een boekje met recepten en adviezen 3 producten Starwax The fabulous ter waarde van € 15: Ossengalzeep, Zuiveringszout en Witte Azijn-spray. Met de combinatie van deze old school schoonmaak tools staat je huis in no time te blinken en wordt poetsen een iets minder vervelend en saai klusje ;).

Echte een super leuke gift box of om jezelf een plezier te doen ;-)

 

IROBOT my new best friend!

DIY: Afscheid van een top juf of meester

0