mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


IROBOT my new best friend!

Hello Mums, Het vakantie! Voor sommige heel leuk en voor sommige mama's weer eindeloos organiseren van oppas en kampen om de kinderen toch een leuke vakantie te geven terwijl jezelf aan het werk bent.

Ik heb een andere nieuwe hulp in het huishouden!  My new best friend: ROOMBA van IRobot.  Na 1 dag wist ik het meteen, deze robot geef ik nooit meer af.  De Robot zorgt ervoor dat ik 's avonds en overdag weeral een taakje minder  te doen heb.  Die tijd steek ik dan weer extra ik mijn zaak en kinderen.  Deze robot is zelfs #blondproof ;-)  Eerst dacht ik, wat gaat dit weer ingewikkeld zijn, maar alles wijst zich vanzelf uit.  Ik heb zelfs een app geïnstalleerd waarmee ik met een simpele druk op een knop van op afstand de Roomba kan bedienen.

Wist je dat de Irobot op plaatsen komt waar sommige poetsvrouwen niet geraken?  Het lijkt een klein & raar ding maar het doet echt zijn werk grondig.  Ik ben meestal van principe, wat ikzelf doe  doe ik beter. Maar eerlijk, dit helpt echt wel.  Zelfs mijn huisdieren zijn fan!  In het begin keken ze raar op, maar nu zuigt hij al hun haartjes netjes op.

De ROOMBA heeft veel voordelen, maar ook 2 kleine nadelen.  Het maakt veel lawaai, dus je kan deze beter instellen als je niet thuis bent.  En dat kan met de App op je telefoon.  Van op afstand zet je hem aan het werk.  Nog last minute bezoek?  No stress, 1 push op de knop en hij begint al met stofzuigen, voor je thuis bent is alles netjes.  En natuurlijk het prijskaartje, 999,- is natuurlijk niet niets.  Maar het is wel echt de moeite waard.  Ik zou zeggen, next B-day iedereen laten bijleggen. ;-)

Love Mum Griet

 

 

Summer mum: Angéline Dezitter

Lifestyle: Snel gefikst!

0