mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Summer mum: Angéline Dezitter

Hello Mums, Ik laat jullie tijdens de zomer graag kennis maken met enkele power mums & dads.  Vandaag stel ik jullie graag voor aan Angéline Dezitter.  Angéline is niet alleen mama maar ook onderneemster.  Ze heeft sinds kort het gezonde INNERGLOW opgestart.  INNERGLOW zijn gezonde, verse smoothies voor jong en oud.  Als mama heb je soms weinig tijd om gezond en evenwichtig te eten.  Innerglow heeft daar een oplossing voor gevonden.  Met simpel wat "vocht" naar keuze bij te voegen, krijg je een gezonde en heerlijke smoothie.

Naam: Angéline Dezitter Woonplaats: Schoten Kinderen: Chloé (3) en Mattis (4) Label: Innerglow Status : 9j samen met Bart, nog niet getrouwd ;) Hobby’s: Eten, new food/lifestyle trends leren kenen, lopen Fave drankje: Gin tonic ladies edition Fave eten: Avocado toast Fave vakantie bestemming: Overal waar er zon en zand is :)

1. Hoe ben je met Innerglow gestart en wat is de filosofie van Innerglow? Inner Glow werd geboren wanneer ik, als drukke consultant en drukke mama van twee, regelmatig naar mooie instagram smoothie foto’s zat te kijken. Maar ik had geen tijd om recepten te zoeken, om boodschappen te doen, om fruit en/of groeten voor te bereiden, te meten, wegen en mixen 's ochtends thuis of op kantoor. Ik begon de ingrediënten van mijn instant smoothies op zondag voor te bereiden voor de hele week. Het was voor mij een game-changer om de deur uit te stappen ‘s ochtends en een energiek gevoel te hebben gedurende de hele dag. Ik wist dat ook anderen het gemak van een 30-seconden smoothie zouden kunnen waarderen. Ik wist ook dat er een gemakkelijkere manier was om een dagelijkse dosis superfood te krijgen. Inner Glow heeft als missie om mensen die een druk leven hebben maar ook gezond en bewust willen eten te helpen om in 30 seconden een voedende, “on the go”, en bio maaltijd klaar te maken.

2.Waarom ben je als mama er voor gegaan een eigen zaak op te starten? Ik ben 12 jaar zelfstandig consultant in de energiesector. Service improvement, kostoptimalisatie en revenue generation zijn mijn specialiteit. Ik hou van uitdaging, ik werk graag onder druk, ik ben perfectionist en ondernemen zit al lang in mijn bloed dus ik wist al lang dat ik op een dag een bedrijf zou oprichten. Maar… ik heb eerst gekozen om moeder te worden van 2 fantastische kinderen, Chloé (3 jaar) en Mattis (4 jaar). Ze zijn ondertussen beiden op school en de dagelijkse organisatie thuis gaf me meer ruimte om aan mijn dromen te denken en plannen concreter maken.

3.Voor wie en waarom heb je Innerglow gestart Ik heb de laatste jaren veel verschillende business ideeën uitgewerkt. Ik was vooral op zoek naar een project waar ik mijn passie kon volgen. Mensen kennen mij als een gezondheidsfreak met creativiteit en genoeg gezonde competitiviteit. Vorig jaar las ik een artikel op een amerikaanse lifestyle en trend spotting website. Het ging over een mama van 2 kinderen met economische achtergrond en een sterk ondernemerschap die een bedrijf had opgericht omdat ze haar passie wou delen. Ik kon me zeer goed herkennen in haar verhaal en ik ben in september 2016 naar New York gevlogen om haar bedrijf beter te leren kenen. In oktober heb ik een marketing onderzoek gedaan om beter aan te voelen of de Belgische markt klaar zou zijn en of mijn producten een succes zouden worden of niet. Ik heb genoeg positieve reacties gekregen om mijn carrière van Consultant te pauzeren om mij vanaf januari 2017 full time te concentreren op Innerglow. We hebben sinds 2 jaar een nanny die de kids van school haalt en eten en badje geeft zodat ze tegen 18u klaar zijn om mij te zien. Omdat ik nu thuis werk komen de kinderen dagelijks een kus geven wanneer ze van school komen, ze weten dat ik in mijn bureau moet blijven werken maar ze voelen mijn aanwezigheid en vinden het beter. Ze voelen vooral dat ik om 18u veel minder gestresseerd ben als ik thuis ben, geen file, geen rush. Ik zorg altijd dat ze 100% van mijn aandacht krijgen van 18u tot dat ze in bed zijn. Zodra ze in bed zijn kan ik verder werken als het te druk is of op mijn loopband gaan lopen. Ik merk dat ik meer werk dan vroeger als consultant, maar ik spaar dan ook anderhalf uur per dag in mijn auto en ik merk dat van je passie je werk maken zorgt dat je meer energie en meer motivatie hebt om elke dag op te staan en de koe bij de horens te vatten ;) 4.Kan je de producten ook gebruiken als detox of vermageringskuur? Dat is een vraag die ik vaak krijg. Ik heb bewust gekozen om met de voedingsdeskundige Caroline Van Doninck te werken omdat Innerglow over balans gaat. Als healthfreak zou het echt gek zijn om producten op de markt te lanceren die ik zelf niet dagelijks zou kunnen gebruiken. Ik heb gezorgd dat de smoothies geen caloriebommen zijn, gemiddeld een 300 kcal per cup. Als je weet dat een cup 500ml smoothie bevat is het ook duidelijk dat dit geen snack is. Het gaat over een maaltijd, vaak een ontbijt maar voor veel andere mensen ook een lunch. Een actieve vrouw heeft een 1600 kcal nodig per dag, dus ontbijten of lunchen met een Innerglow smoothie is de perfecte manier om je dagelijkse dosis voedingswaarden binnen te krijgen zonder veel moeite te doen. In 30 seconden heb je een maaltijd klaar en je kan op deze manier je eten beter inplannen, controleren en je gewicht op peil houden of bijsturen. We zijn in contact met verschillende diëtisten die onze producten regelmatig adviseren aan hun klanten, dat is voor mij een bewijs dat Innerglow de sleutel is voor een lichaam in balans.

5.Werk je met natuurlijke ingrediënten of bio? Natuurlijk ! :-) We hebben, op vraag van de klanten die ook graag een sportproduct wilden, een smoothie gemaakt met bio wei proteïne, dat is de enige smoothie waar dus iets dierlijk inzit. Alle andere producten zijn natuurlijk, het is dan ook de filosofie van Innerglow, het moet niet enkel goed zijn voor het lichaam maar ook voor het milieu. We werken met pure producten die rechtstreeks van de boeren komen. Minstens 75% van onze ingrediënten hebben een bio-label. Dat wil zeggen dat ze onbespoten, niet genetisch gemanipuleerd zijn en met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. We kiezen voor bioproducten om onze klanten te laten kennismaken met de waarde van natuurlijke voeding. We kunnen niet voor 100% bio gaan, omdat dat de prijs door het dak zou jagen en we willen onze smoothies toegankelijk houden voor iedereen. Van zodra het wel kan, trekken we voluit de bio-kaart ! 6.Hoe gaat het precies in zijn werk? Innerglow is gemaakt voor mensen die het druk hebben, die veel gebruiksgemak willen en graag genoeg comfort hebben. We hebben ons website opgebouwd zodat klanten op een eenvoudige en efficiënte manier hun smaken kunnen kiezen en thuis laten leveren op een moment dat het voor hen past. Alles wordt bevroren geleverd en blijft 6 maanden goed zodat iedereen op zijn/haar eigen tempo zijn/haar smoothies kan drinken. Een smoothie klaarmaken is zeer eenvoudig, een cup uit de diepvries halen, vloeistof toevoegen (we adviseren op elke beker welke vloeistof er het beste bijpast maar iedereen is vrij om iets anders te gebruiken!), 30 seconden blenden en alles terug schenken in de cup. Voila, je gezond ontbijt of lunch on the go is klaar ! Je kan nu je welverdiende vrije tijd besteden aan iets anders dan recepten zoeken of aan een bezoek aan de winkel om fruit/groenten te kopen voor morgen, het snijden of pellen, het opruimen… Just healthy and easy ! 7.Wat hoop je te bereiken met Innerglow? We willen van Innerglow een sterke leider in de premium – bio en gezonde voedingssector maken. We willen ook steeds meer investeren in de bio agricultuur en zorgen dat het niet enkel goed is voor de gebruiker maar ook voor het milieu. Ten laatste willen op korte termijn de producten van Innerglow diversifiëren voor iedereen die op zoek is naar een gezonde balans, voor zichzelf, voor zijn familie, zijn klanten of zijn medewerkers.

Thx Angéline om tijd vrij te maken en mensen een kijkje te geven in leven.

Love Mum Griet

 

FW17/18 Collection MUM OF THE WORLD

IROBOT my new best friend!

0