mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


FW17/18 Collection MUM OF THE WORLD

Hallo mums 2 be en mama's.  Mijn 2de Fall/Winter collectie van Mum Of The World ligt bijna in je favoriete zwangerschaps winkel in je buurt of online.  De collectie bestaat uit duurzame & zachte fabrics. Vrouwelijke styles die je zowel tijdens je zwangerschap kan dragen als zowel na je zwangerschap.

 Mum Of The World heeft ook voor het eerst een borstvoeding sweater in de collectie zitten.  Deze is super soft en kan je combineren op de loungewear pants en een jeans.

De 2 tunic / kleedjes zijn de perfecte stuks die je lekker kan doordragen en waarmee je verschillende looks mee kan maken.

De iconic silver Laura dress is het perfecte kleed voor een avondje weg of tijdens de feestdagen.  Silver is een must op elke red carpet dus zeker ook wanneer je zwanger bent.  Want ook dat is een red carpet moment waard.

Glitter en Shine met de Maria skirt.  A touch of gold never hurts.  Je kan deze rok combineren met een leuke water top en een vestje of zelf met een rolkraagje of V-neck truitje.

Gold is de rode draad van mijn collectie omdat -mama worden en zijn een gouden medaille verdient vanaf  dag 1- ! De Riri golden top met open arms - straalt comfi uit maar is toch elegant door de open arms.  

Een lange zachte stijlvolle cardigan is een must have tijdens de herfst.  Lekker, sportief of een Mum Of The World tank top en sneakers.  Of met een gezellige sjaal.  Laat die herfst dagen maar komen.

Ook de Kelly is weer terug van weggeweest. Een leuke top met een touch of gold.  Deze kan je heel je zwangerschap en na je zwangerschap doordragen.

De OH BABY is mijn fave.  Ik draag hem nu zelf  's avonds als ik ga wandelen.  Hij is zo zacht en cosy ...

Ik hoop dat jullie mijn 2de collectie van Mum Of The World even leuk vinden als ik.  En weet dat deze collectie niet alleen voor tijdens je zwangerschap is, maar ook voor mama's die van het moederschap houden in stijl.

Love Mum Griet

Timeless fashion for boys @ Fred Perry

Summer mum: Angéline Dezitter

0