mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Timeless fashion for boys @ Fred Perry

Hello Mums,  Nog een paar weken en een nieuw schooljaar gaat weer van start.  Dat wil ook weer zeggen dat de meeste mama's weer gaan shoppen om de kinderen een nieuwe start te geven.  Er is zoveel keuze voor meisjes en voor jongens tegenwoordig ook wel.  Ik ben gek op mixen van stijlen.  Ik betrap mij er vaak op dat ik terug grijp naar brands die al jaren meedraaien, zoals FRED PERRY maar dan voor kids!  Zowel voor papa's als hun mini's een leuke streetwear stijl.  Voor 1 of andere reden doet deze collectie mij steeds aan Robbie Williams denken in zijn jongere jaren, of ben ik oud aan het worden? ;-)

FASHION: Footwear girls trends FW17/18

FW17/18 Collection MUM OF THE WORLD

0