mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


FASHION: Footwear girls trends FW17/18

Hello Mums,  Ik zit nog steeds in OHIO USA voor een race van mijn  man en van wifi hebben ze hier nog niet vaak gehoord ;-)   Ik heb eindelijk een top plekje gevonden en mij krijgen ze hier voorlopig niet meer weg.

Dream big & high, baby girl. Deze winter it's your time to shine. De wereld ligt aan je voeten wanneer je glitter sneakers draagt, geborduurde leger boots of galaxy inspired footwear. Ik laat je graag enkele van mijn favoriete zien.  Zo jammer dat ik geen klein meisje heb :-)  Welke zijn jullie favoriete?

Deze schoenen voor girls komen van bij Replay & Sons & Naturino 2 leuke shops waar ik meestal mijn schoenen shop voor HC.

Love Mum Griet

GEZONDE EN AFWISSELENDE LUNCH VOOR KINDEREN

Timeless fashion for boys @ Fred Perry

0