mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


LOVE Stories present the world's first nursery bralette with a touch of fun

Hello Mums! Voor mij is het al een tijdje geleden, maar ik kwam deze super mooie en leuke borstvoeding BH tegen van LOVE Stories  Ik ben pro borstvoeding, omdat het goed is voor mama en het baby'tje en dat mag dan natuurlijk in stijl gebeuren. Nietwaar ;-)  Ik ben gek op sterren, dus daarom had deze BH meteen mijn aandacht.  Je kan hem alleen maar exclusief bestellen via www.lovestoriesintimates.com vanaf september.  Dus wees er snel bij, want ik denk dat deze heel snel de deur uit zal gaan.  Voor 70,- kan je kleine mini naar de sterren kijken met deze mooie borstvoeding BH.  Geniet van jullie maandag x

Love Griet

 

Back 2 School met onze BV mama's & papa's

GEZONDE EN AFWISSELENDE LUNCH VOOR KINDEREN

0