mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Back 2 School met onze BV mama's & papa's

Hallo Iedereen,  Was het bij jullie een emotioneel afscheid op deze eerste schooldag of zoals bij mij een kleine opluchting ;-)  Begrijp mij niet verkeerd! Ik ben gek op mijn kleine man HC.  Maar 2 maanden kinderen bezig houden weegt toch zwaar door met een druk sociaal leven en werk.  School betekent voor mij, routine en routine is rust.  Ja, ik heb mijn kantjes ;-)  maar ook kinderen hebben dit nodig.  Nu kan ik weer dingen afwerken en mijn volledige aandacht aan HC geven als het nodig is.  Henri - Constant gaat vandaag naar de 2de kleuterklas.  Meester Tom gaat een jaar goed voor hem zorgen.  Ze hebben HC bij een meester gezet, omdat hij een echte jongen is en een sterke persoonlijkheid nodig heeft waar hij naar kan opkijken  en waar hij moet luisteren. ;-) Meester Tom heeft enorm veel humor en gezag.  HC had sinds het eerste kleuterklasje een klik met hem.  Toen ik hem naar de klas bracht deze ochtend had hij een klein hartje.  Veel nieuwe gezichten.  Ik ben benieuwd wat hij straks allemaal te vertellen heeft.  Wat worden ze snel groot.  Hoe was jullie eerste schooldag?  Hebben jullie nu ook iets van ... Oef, terug routine.  Of is dit typisch voor mama's met oudere kinderen? Of ben ik de enigste?

Bij veel BV's - op instagram - verliep alles precies even vlot en waren veel kinderen blij terug naar school te gaan.

De slimste en knapste mama die ik ken @nelesomers doet het echt wel in stijl!  Met ECHTE High Heels van Louboutins, een Valentino bag en meters lange benen, maakt ze wel indruk deze eerste schooldag! You Go Fashion Mum Nele!

De meest sexy man van Vlaanderen (na mijn man) @kurtrogiers zijn beauty's stralen van geluk! Er gaat er zelfs ééntje naar het middelbaar!  Succes girls!

Prof. voetballer - ex model Benji de Ceulaer brengt zijn 2 spruiten naar school achter een baard en een grote bril ;-) 

Erika Van Tielen haar boys trekken en triestig gezicht, maar ze hebben er volgens haar echt wel veel zin in!

 

 

Bij radiostem Rani de Coninck gaat het er meteen stevig aan toe!  Klimmen naar de top, vanaf de eerste schooldag! You Go Boy!! 

 

Ellemieke Vermolen, poste deze hartverwarmende  foto van haar 2 zonen onderweg naar school.  Nieuwe mooie boekentassen en klaar voor een nieuw schooljaar! 

Ook bij de familie "Coorevits" ging het er gezellig aan toe.  Mama & papa brengen dochter Elena samen naar school. 

Back 2 school = luizen

LOVE Stories present the world's first nursery bralette with a touch of fun

0