mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Maternity style ... Blue friday

Hello Mums,  Jullie weten ondertussen dat Mum Of The World niet alleen een blog is voor mama's maar ook een zwangerschapscollectie heeft.  Deze collectie is niet alleen voor zwangere mama's 2 be maar je kan deze ook -zo- dragen, zonder dat je zwanger hoeft te zijn.

Vandaag stel ik graag de LOUISE DRESS aan jullie voor.  Een tijdloze blauwe, knit v-neck dress met een kraag.  De schouders hebben een velvet met goud detail.  Deze jurk is ideaal om stijlvol te gaan werken of voor een dinner date. Louise is stijlvol en elegant.  Je kan deze dragen met een pump of hoge laarzen.  De Louise dress tailleert normaal en rekt goed mee indien nodig. ;-)  Morgen dragen we dus blauw!  Ik heb een paar leuke blauwe accessoires bij elkaar gezocht ...

Bestellen kan je via de webshop: www.mumoftheworld.com

Page: Young Ones - Jet magazine

Back 2 school = luizen

0