mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Maandag Soepdag: Bloemkool

Hello Mums, wat een prachtig weertje buiten.  Ik ben zo gek op de herfst. Vandaag maak ik  verse bloemkoolsoep. Bloemkool zit vol vit. C en Calcium.  Ideaal om de winter te doorstaan. Je kan op verschillende manieren klaarmaken, maar ik denk dat bloemkool met worst en witte saus wel 1 vd bekendste manieren is.  Ik maak vandaag weer een "budgetproof" soepje klaar.  Je zal zo meteen zien dat ook deze soep niet veel werk is en toch lekker.

Wat heb je nodig:  

2 bloemkolen - 2l water - 3 a 4 bouillon blokjes - sali - laurier - peper & zout - staafmixer - 2 ajuin - peterselie -  teentje look - ghee of olijfolie

Aan de slag:

Olie in de pot en de ajuin en teentje look aanstoven.  Voeg de gewassen en in stukken bloemkool toe. Laat even mee aanstoven.  Voeg het water, bouillonblokjes, laurier en sali toe.  Laat alles even goed koken zodat de bloemkool goed gaar is.  Haal de kruiden er terug uit. Mix alles tot fluweel geheel.  Breng op smaak met peper en zout. Was de peterselie goed en knip deze zeer fijn. Voeg toe een de soep.  SMAKELIJK

 

 

Be You ...Het nieuwe kleurenpallet van BabyBjörn

Maandag Soepdag

0