mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Be You ...Het nieuwe kleurenpallet van BabyBjörn

Hello Mums! BE YOU!!! Het nieuwe kleurenpallet van BabyBJörn ziet er weer geweldig uit.  BE YOU is de limited najaarscollectie van BabyBjörn.Deze najaarscollectie is speciaal voor jonge ouders ontworpen die willen zijn: kleurrijk en divers. En net daarom komt het bekende Zweedse familiebedrijf, bekend om haar design babyproducten, met een najaarscollectie weg van het traditionele kleurengamma. Opdat elke ouder kleur kan bekennen. Zodat we onze kinderen allemaal kunnen opvoeden zoals we het zelf willen: zonder stereotypen! BabyBjörn staat bekend om haar babyproducten met Scandinavisch design: veilig en praktisch, maar ook stijlvol en een plus voor elk interieur.

Steeds meer ouders vinden het opvoeden zwaar en hebben het gevoel niet perfect te zijn. BabyBjörn is ervan overtuigd dat we als ouders moeten respecteren dat elk gezin anders is; dat elke ouder zijn manier van opvoeden heeft.

De nieuwe collectie is een limited edition en verkrijgbaar in de Benelux bij Paradisio, Babydump en BabyPark.

                                                                                                       LOVE GRIET

Trend: Woody Knusse Kussens & Co

Trend: Woody Knusse Kussens & Co

Maandag Soepdag: Bloemkool

0