mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Trend: Woody Knusse Kussens & Co

Trend: Woody Knusse Kussens & Co

Knusse Kussens en Co

Hello mums, eindelijk is het oktober.  Start van een mooie herfst.  Ik ben gek op deze tijd.  Met de wereld van Woody kan het voor onze kids nog gezelliger worden.

Voor kinderen en volwassenen zijn er hoogwaardige dekbedovertrekken in diverse strepen, ruiten en all-over prints met bijpassende kussenslopen. Ook leuk zijn de ronde kussens en toilettassen met grappige oogjes, een knipoog naar het bekende Woody-logo met de twee schele ogen. Laarsjes in teddy met een soepele of een stevige zool en diverse modellen pantoffels maken er een warme, comfy winter van.

Love Griet

Fashion: Vingino jeans kids

Fashion: Vingino jeans kids

Be You ...Het nieuwe kleurenpallet van BabyBjörn

0