mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Fashion: Vingino jeans kids

Fashion: Vingino jeans kids

Hello Mums,  mijn kleine man HC is een echte stoere boy aan het worden maar oh zo lief.  Hij weet perfect wat hij wil en zelfs op gebied van mode doe ik hem niet alles aan waar ik zin in heb.  Hij heeft duidelijk zijn stoer kantje van mama & papa.  Een rood houthakkers hemd en een jeans zijn echte "blijvers".  Deze items zie je wel telkens is 1 of andere collectie opduiken.  Vingino is een Label van bij onze noorderburen.  Een stoer label voor kleintjes en teens.

HC draagt hier een hemd en jeans van Vingino jeans.  Schoenen zijn van Hogan en pet uit de persoonlijke collectie van papa. Zijn halsketting heeft hij ook van papa in beslag genomen.  Vingino heeft een leuke kwaliteit en werkt met sprekende details.  Normaal ben ik daar niet echt voor te vinden en ben ik meer voor less is more.  Maar bij deze look en stijl valt het nog mee.

FullSizeRender-1.jpg

Love Mum Griet

Week van de borstvoeding

Week van de borstvoeding

Trend: Woody Knusse Kussens & Co

Trend: Woody Knusse Kussens & Co

0