mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Dagje erop uit met kids: Generation Discover festival - Den Haag

Hello Mums,  meestal zitten de weekends propvol met verplichtingen van kids.  Sporten, wedstrijden, familiebezoek enz.  Maar moesten jullie dit weekend er eens op uit willen trekken dan moet je zeker eens tot bij onze "noorderburen" in Den Haag op bezoek gaan.  Dit weekend is het je laatste kans om een bezoekje te brengen aan het GENERATION DISCOVER FESTIVAL.  Het is een GRATIS festival.  Ja, je leest het goed! Gratis, die kans krijg je niet vaak van een Nederlander (sorry, flauw mopje) ;-)  Het is echt een leuk festival waar de kinderen echt actief bezig kunnen zijn en alles mogen uitproberen.  Generation Discover is voor ontdekkers die de toekomst maken.  Dit is dé plek waar je wetenschap en technologie kunt beleven. Met dit initiatief willen ze jongeren inspireren om onderwerpen te verkennen en zelf slimme ideeën te ontwikkelen die noodzakelijk zijn om tot een duurzamere samenleving te komen. Neem zeker een kijkje naar dit filmpje.  Als je kinderen van technologie houden is dit festival zeker de moeite waard.  Plus een gezellig dagje Den Haag is ook altijd fijn meegenomen.

 

Love Mum Griet

 

 

Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

Week van de borstvoeding

Week van de borstvoeding

0