mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

Hello Mums!  Het is altijd fijn als je mensen met je collectie ziet rondlopen.  Zeker als het dan nog eens bekende mensen zijn die zwanger zijn zoals zangeres LINDSAY.  Ze draagt de louise blue dress met Velvet detail op de schouders.  Ikzelf draag dit kleedje super veel en ben niet zwanger.  Het is echt een super kleedje dat je kan combineren met een panty en boots of een hakje.

Lindsay is ook gek op de MARIA SKIRT en ELISA top met ritssluiting achteraan en strikjes detail.

De rok kan je ook ideaal na je zwangerschap dragen.  De top kan je mooi combineren op een jeans en onder een blazer.

Real talk: Gezellige avondjes met mijn boys

Real talk: Gezellige avondjes met mijn boys

Dagje erop uit met kids: Generation Discover festival - Den Haag

0