mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Real talk: Gezellige avondjes met mijn boys

Real talk: Gezellige avondjes met mijn boys

Hello Mums, Ik moet eerlijk toegeven dat ik mijzelf nooit echt als een mama had gezien.  Maar toen ik zwanger was van Thibeau, wist ik meteen dat dit eigenlijk iets was dat op mijn lijf was geschreven maar waarvan ik eigenlijk gewoon bang was. Bang om gekwetst te geraken bang om teleur te stellen.  Er zijn (heel) soms van die dagen dat het moederschap doorweegt, vooral als ze klein zijn.  Maar des te meer dagen waar alles perfect & smooth verloopt.  Maar er zijn ook dagen dat ik mijzelf afvraag of ik wel een goede mama ben.  Soms heb ik het zo druk dat de vermoeidheid toeslaat en slaaptekort heb.  Mijn huis dat in een "stal"  veranderd en dat de kids alleen maar zagen en ruzie maken.  Ik heb dan geleerd even tijd voor mezelf te nemen, want alleen dan kan je even je batterijen opladen en er weer met positieve energie tegenaan gaan.  Dus elke week las ik zo'n momentje in om nadien extra te genieten met de boys.  Met deze tips kan ik de extra "druk" beter aan een gaat alles smoother!

PJ'S boys: WOODY  Griet: Lords & Lilies

Thibeau & HC dragen een PJ van WOODY.  Ik moet eerlijk toegeven dat de kwaliteit super is. HC zit in de fase dat hij zijn grote broer steeds wil nadoen.  Ook op vlak van kleding.

Mijn Lounge wear is van Lords & Lilies.  De fabric is zo soft en aangenaam en de afwerking is subliem. Echt heerlijk om s avonds in de zetel te knuffelen en te hangen.

  1. STA VROEG OP:  – Echt, ik sta elke dag op tussen 6am en 6h30 want dan krijg ik al veel gedaan voor de kinderen opstaan en ben ik al lekker wakker als zij opstaan met een humeurtje ;-)
  2. GA VROEG SLAPEN: Voldoende slaap is zo belangrijk!  Ik kruip er steeds vroeg in, soms samen met de kinderen - Ik heb min 8u slaap nodig per nacht.
  3. ME TIME: – Tijd voor jezelf nemen is een must als mama! Een een massage, een filmpje meepikken, gaan wandelen of gaan shoppen kan je soms nieuwe energie geven.
  4. VERGELIJK JEZELF NIET MET ANDERE MAMA'S:  – Als je even niet goed in je vel zit moet je zeker niet op insatgram gaan kijken wat andere mama's of families aan het doen zijn.  Het lijkt dan allemaal zo perfect maar vergeet  niet dat social media maar "glimps" zijn uit mensen hun leven. Ga liever door je eigen foto's op je gsm om naar die leuke momenten van je gezin te kijken.
  5. WEES DANKBAAR: – Elke dag, sta ik even stil bij mijn dag en ben ik dankbaar voor alles wat ik die dag heb mogen meemaken. Soms bespreek ik dat ook met de kids.  Niet alles is vanzelfsprekend en daar moet je van bewust blijven.  Elke dag is een dag die niet meer terugkomt, dus probeer ik er zoveel mogelijk leuke momenten uit te halen.
  6. GA ELKE DAG MET DE KIDS NAAR BUITEN: – Samen even tegen een bal stampen, rondje wandelen, hinkelen of wat fietsen.  Dit kan ervoor zorgen dat je kinderen de stress van door de dag kunnen lossen.  Hoofdje leeg maken voor ze aan tafel gaan kan opluchten.  HC speelt elke dag na school even buiten en ik heb gemerkt dat dit rust geeft.
  7. LET IT GO! Ik heb geleerd om dingen los te laten.  Ben ik nog niet klaar met iets en de kinderen hebben mij nodig, dan laat ik het ff gaan.  Je krijgt niet altijd alles optijd af en het is ok.  De wereld gaat niet vergaan.
  8. DATE NIGHT– Blijf met je partner daten.  Las een "ons" uurtje, dagje of avond in.  Gewoon samen doorbrengen zonder over de kids te praten of werk.  De band tussen mama & papa sterk houden, maakt je alleen maar sterkere  (betere) ouders.

Deze tips zorgen voor mij ervoor dat ik wat meer tijd heb voor  - COSY avonden - met mijn boys.  Ik ben meer relaxed en kan wat beter tegen een stootje of geroep ;-) Wat zijn jullie hulp middeltjes? Ik hoor het graag.

       Love Mum Griet

Lifestyle: Werelddag van verzet tegen armoede

Lifestyle: Werelddag van verzet tegen armoede

Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

Zangeres LINDSAY gespot in MUM OF THE WORLD collection

0