mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Uit Tip! KidiX

Uit Tip! KidiX

Hello Mums, Yep, er staat weer een week vakantie voor de deur.  Ik ben vorige week op een leuke persvoorstelling geweest.  Er werd een nieuwe "beurs" voorgesteld. KIDIX!!! En ik zet beurs tussen aanhalingstekens, want het is niet echt een beurs waar merken hun artikel proberen te verkopen maar een echte belevingsbeurs en doe event voor kinderen van 4 tot 14 jaar en voor iedereen die met kinderen bezig is.  Van juffen & meesters tot leidingen en grootouders.  En natuurlijk is het ideaal tijdens de herfstvakantie van 28 tot 31 oktober, transformeert Brussels Expo in een 11.000 m² groot platform waar het hele gezin de nieuwste trends van morgen kan horen, zien en proeven dankzij een uitgebreide waaier aan activiteiten en entertainment.  Volgens mij zeker de moeite waard om er een kijkje te gaan nemen.

Als je gaat mag je het volgende niet vergeten mee te nemen: Je zwemgerief en een handdoek voor wie niet bang is van het water, een kapotte jeans en je oude flut vestje. ;-) Moet niet, het mag.

Ik mag trouwens enkele trouwe volgers blij maken met tickets. Vertel mij eens wat jullie missen als ouder vanuit jullie kindertijd en dat wat jullie graag terug wat vaker terug zien in de wereld van het kind van vandaag.  Ik pik er deze week 3 winnaars uit. Laat jullie gevoelens de vrije loop zou ik zeggen, ik ben benieuwd ...

Love Mum Griet

Trend: CYBEX KOI Fashion Collection

Trend: CYBEX KOI Fashion Collection

Lifestyle: Werelddag van verzet tegen armoede

Lifestyle: Werelddag van verzet tegen armoede

0