mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Trend: CYBEX KOI Fashion Collection

Trend: CYBEX KOI Fashion Collection

Hello mums, Als ik een meisje had was deze mss wel een optie!

CYBEX KOI

DE FASHION COLLECTIONS VAN CYBEX PLATINUM

KOI - kristallen. rust. kracht en geluk.

Met deze modieuze collectie laat het designteam van CYBEX zien dat in moderne steden tijdgeest en traditie heel goed samengaan. In KOI versmelt de symboliek van het raadselachtige onderwaterwezen, de koi karper, uit de Japanse mythologie met geavanceerde technologie, materialen en maatwerk.

Zowel het PRIAM als het MIOS 3-in-1 reissysteem zijn gedecoreerd met fraaie applicaties en borduursels op het glanzende zilverachtige materiaal van de reiswieg, de buggy en het CLOUD Q autostoeltje. Deze brengen het kleurige dier tot leven en zorgen ervoor dat je kleintje heerlijk wegglijdt naar dromenland. Ook de bijpassende draagzak YEMA . TIE is verkrijgbaar.

Een stijlvolle luiertas, een waterafstotende voetenzak en een zacht babydekentje maken deze collectie compleet. Ouders met oog voor design kunnen met KOI meer dan ooit heerlijk door de stad zwerven.

De KOI-collectie is sinds 6 september 2017 in deze winkel verkrijgbaar.

Lifestyle: Headphones & kids

Lifestyle: Headphones & kids

Uit Tip! KidiX

Uit Tip! KidiX

0