mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Water drinken is een gewoonte - Sipwell

Water drinken is een gewoonte - Sipwell

Hello mums,  Drinken jullie voldoende water?  Het is goed voor je huid, je lichaam te zuiveren en het is een gezonde gewoonte.  Ook voor je kinderen kan je er best vroeg mee beginnen deze gewoonte aan te leren.  Geef ze water ipv vruchtendrankjes of frisdrank.  Puur zuiver water is zoveel gezonder en beter voor je brains.  En alles is een gewoonte.  Het is nooit te laat om het over een andere boeg te gooien.

"It takes 21 days to make or break a habit". 

Normaal starten mensen na 1/1 met nieuwe en goede voornemens maar je kan gewoon met dit voornemen al van start gaan wanneer je morgen opstaat.   Wist je dat kinderen die veel water drinken, veel helderder denken.  Dat pubers minder acne krijgen dan vrouwen hun huid hier door frisser oogt.

Water heeft veel voordelen en in mij gezin staat water centraal.  Waarom?  Simpel, omdat het thuis wemelt van de sportmannen en die drinken liters water.  Vooral mijn oudste zoon heeft leren water drinken.  Tijdens trainingen drinkt hij 3 drinkbussen leeg.  Ze zeggen wel, kraantjes water is ok.  Maar daar geloof ik niet echt in. Wist je als je in USA bent en" tap water"  drinkt aan tafel je zelfs hierdoor soms bijkomt, je huid er slecht door gaat aanvoelen enz. Dit komt gewoon door de hoeveelheid rommel en hormonen die aanwezig zijn in het water! Mensen met kanker mogen zelfs geen water drinken vd kraan door de hormonen die er zich in bevinden.  Dus ook met water moet je opletten dewelke die je drinkt.  Ook bij pasgeboren baby's is het belangrijk het juiste water te vinden voor de "pap' te maken.  Sommige waters geven je baby krampen, opstopping en zelfs diarree.  Het probleem is dat je soms in het begin zelf wat moet zoeken welk water het beste bij je baby past. Het water van Aldi was bij mij het enige water was dat hielp tegen krampen en opstopping.  Het is een zoektocht waar elke mama door moet.

Maar even iets anders.  Iedereen kent waarschijnlijk wel SIPWELL?  Van op het werk, dokter, ziekenhuis enz.  Nu Sipwell heeft iets super leuk op de markt.  Je eigen Sipwell - in je lievelingskleur - in huis.  Ik kan u eerlijk zeggen dat het super is.  Sinds we onze mini vriend in huis hebben drink ik en de kinderen veel meer water omdat het zo uitnodigend is.  Check even deze link en daar kan je al de informatie terug vinden.

Love Mum Griet

Style page: Cozy nights

Style page: Cozy nights

Lifestyle: Headphones & kids

Lifestyle: Headphones & kids

0