mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Style page: Cozy nights

Style page: Cozy nights

Gezellig en knus, zo kan je de lounge wear van Mum Of The World by Griet Vanhees wel noemen. De sweater geeft je de mogelijkheid om borstvoeding te geven met discreten knoopjes. De lounge pants kan je moeiteloos combineren met een top en leather jacket om sportief de deur uit te gaan.  De sterren geven je look een extra touch.

Mum Of The World is een tijdloze collectie voor tijdens en na je zwangerschap.  Je hoeft niet zwanger te zijn om te kunnen genieten van deze heerlijke zachte lounge wear of de collectie in het algemeen.

Ouders en examenstress

Water drinken is een gewoonte - Sipwell

Water drinken is een gewoonte - Sipwell

0