mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


New lay-out en webshop

New lay-out en webshop

Mum Of The World 

Hallo iedereen!  Sorry, sorry, sorry voor het uitgestelde bloggen.  Een tijdje geleden ben ik gehackt geweest en kon ik niet meer bloggen en was mijn webshop ook offline.  Laat staan al de drama die ik het gehad met mijn kaarten en contacten.  Pffffff wat was me dat.  Terwijl was ik nog met mijn collectie bezig en Jet magazine.  Dus vandaar de vertraging.  Nu zit ik weer op de luchthaven richting Miami.  10 dagen werken en inspiratie opdoen.  Ondertussen is Miami mijn 2de thuis geworden, maar nu was het een tijdje geleden dat ik tot daar was geraakt.  

 Zoals jullie weten heb ik enorm veel last van vliegangst en "verlatingsangst".  Ik laat mijn kinderen niet graag achter en kan mezelf moet overgeven, laat staan dat iemand anders de controle neemt ;-) En dat doet een piloot dus wel.  Mijn angsten zijn er gekomen nadat Thibeau werd geboren.  En nu met HC is het helemaal compleet.  Wat ik eraan doe?  Proberen los te laten, en een angstremmer nemen.  Maar dan nog staan de tranen me in de ogen.  En door die angstremmer ben ik helemaal down of net hyper. Dus voor korte vluchten is dat ook geen optie. Alleen vliegen lukt mij al helemaal niet, dan mis ik soms per ongeluk mijn vlucht ;-) Ik trek mij terug in mijn eigen wereldje en wil dan echt met rust gelaten worden.  Of ik probeer super vrolijk te doen zodat ik mezelf probeer wijs te maken dat alles ok is.   En weet je wat erg is!?  Als mijn kinderen erbij zijn heb ik er NUL last van.  De achterliggende reden is gewoon te erg om het zelfs op papier te zetten.  #zucht.  Mega egoïstisch van mezelf en maakt mij dat een slechte mama?  Ergens wel zeker ... 

Ik zie mijn kids en mijn man zo graag, ik probeer zoveel mogelijk liefde te geven ook als slaag ik daar niet altijd in om er bewust mee om te springen en is soms alles op automatische piloot.  Maar hoe ouder ik word, hoe meer ik probeer bewuster om te gaan met de dingen in het leven.  Dit zijn mijn werkpunten waarin ik meer tijd investeer.

1. Een gesprek met je kinderen: en dan bedoel ik niet de routine vragen van hoe was school.  Maar echt vragen wat zij denken van een situatie. Of hoe zij iets zien.  Bij mijn oudste werkt het een beetje averechts omdat die zo hard aan het puberen is en alles als controle en moeien ziet ;-) Maar ik probeer het toch vol te houden en zo meer te weten te komen over hoe mijn kinderen denken en voelen.

2. Avondje alleen weg met man: Wij hebben zo een grote "vriendenkring" dat we bijna elke dag verplichtingen hebben maar eigenlijk nooit echt alleen zijn om te praten.  En dan kunnen frustraties zich op bouwen. Dus ik probeer af en toe te zeggen, hé laten we samen en alleen iets doen.  Soms eindigt dit in ruzie :-))) maar dan is het er wel allemaal uit wat je dwars zit, en geloof mij in elke relatie zitten er addertjes of zelfs soms dikke vette slangen ;-) Maar praten en discuteren is het beste om ventileren.

3. Juiste focus leggen.  Ik heb recent de "succesplanner" ontdekt. En die helpt mij perfect alles te plannen en de juiste focus te leggen.  Ik heb een perfect overzicht van wat te doen en wat ik wil bereiken.  Ik kan elke mama zo'n "succesplanner" aanraden.  

Ik hoop dat jullie de nieuwe lay out ok vinden.  Wat vinden jullie van mijn nieuwe webshop? Nogmaals, Mum Of The World is niet alleen voor zwangere dames, maar voor iedereen.  Als je opmerkingen hebt, svp let me know.

Love Mum Griet

FDJ_0381.JPG

Beauty: Infuus boordevol vitaminen @ Lightfalls Cosmetic Clinic

Mijn favoriete plekjes vandaag in STORY magazine ...

Mijn favoriete plekjes vandaag in STORY magazine ...

0