mumoftheworldbygriet2.jpg

Hallo, ik ben Griet Vanhees. Mijn gezin, fashion, reizen, gezonde voeding en lifestyle zijn mijn grootste passies. Kortom ik ben dagelijks bezig met al deze dingen. Ik deel graag met jullie de leukste en nieuwste trends op gebied van dit alles voor jullie fashionmums. Ik help je graag door je zwangerschap heen met tal van styling tips voor jezelf , je kleintje en de babykamer. Uiteraard sta ik je graag met raad en daad bij, de eerste maar ook vele maanden na de geboorte met tips en weetjes. Ik ben vooral gek op het mama zijn en dit te combineren met mijn andere jobs als styliste en presentatrice. Welkom bij "Mum of the World"


Emma

Emma

Hallo mums, Het is zover.  Mijn oudste zoon heeft een lief.  Haar naam is Emma. Sinds hij haar in zijn leven heeft slaapt hij beter, heeft een beter humeur en gaat zonder probleem naar bed.  Het was liefde op het eerste gezicht.  Of beter, gevoel.  Want EMMA is een matras.  En niet zomaar een matras.  Emma, komt aan in een grote doos.  En  dan denk je, NO WAY dat daar een matras in zit van 2M op 2.  Onmogelijk.  En toch.  Van zodra je de doos opendoet, springt Emma tevoorschijn.  Ik kan je verzekeren, ik geloofde ook niet dat deze matras geeft voldoende support  aan mijn zoon zijn rug.

IMG_3939.JPG

Thibeau heeft last van zijn rug en een goede ondersteuning en slaapcomfort is belangrijk. Vooral voor sporters die goed uitgerust moeten zijn.  Een goed matras hoeft dus geen duur matras te zijn!  Test Aankoop heeft de test gedaan en Emma is als beste uit de test gekomen.  Als geen ander matras past Emma zich aan je lichaam aan.  Dit komt door de combinatie van een drukverlagende AIRGOCELL  laag, malvormend traagschuim en ondersteunend koudschuim.  Door deze 3 verschillende lagen slaap je beter dan ooit.  

Je kan Emma trouwens uittesten.  Ben je niet tevreden mag je deze terug sturen. Check it out www.emma-matras.be  Hebben jullie al kennis gemaakt met een Emma Matras?  Wat zijn jullie ervaringen?  Ik hoor het graag.

 

IMG_7552.JPG
Rookmelders voor in de kinderkamer

Rookmelders voor in de kinderkamer

Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

Nieuw bij HelloFresh: de Quick & Easy box

0